2023. február 1., szerda

Limitált kiadású Bakuten!! Blu-ray megérkezett!

Megérkezett a CDJapan-től a Bakuten!! Movie Blu-ray limitált kiadása! Semmiben nem átlagos kiadás, gyönyörű papírborítója van. Nagyon tetszik ez a rajzolt grafika, kifejezetten egyedi hatást kelt. Meg jól érzékelteti a movie hangulatát, történetét.

A hátulján a másik csapat látható, plusz hőseink segítői. Jó szokáshoz híven itt minden információ az OBI-ra van írva. Kibontva a papírdobozban találjuk a lemezeket, illetve a mellékelt füzetet a a karakterdizájnokkal.

Az egy kicsit csalódás nekem, hogy nem a másik kiadás borítójával illusztrálták a papírtokot, hanem világoskék alapon van írás. A mellékelt füzetben meg karakter és helyszíni dizájnok, vázlatok, illetve egyéb artworkök láthatók 112 oldalon. Jellemző, hogy ilyeneket mellékelnek egy limitált kiadás mellé, ezt leginkább az teszi egyedivé, hogy az anime a kedvencünk és abból látunk extrákat.

Végül a két lemez.

A bal oldali lemez a Blu-ray, azon van rajta a movie meg az extrák (reményeim szerint vannak…), a jobb oldali meg dorama CD, tehát magyarosan szólva hangjáték. Nagyon kíváncsi leszek, mindenképp nagy örömmel fogom még egyszer megnézni, de erre csak holnap este kerülhet sor, mert ma és holnap költözök. Holnap kerül át minden cucc és ha elrendeztem mindent, akkor fogom tudni megnézni.

Ja, és hogy a plusz poént ne felejtsem el: NEM FIZETTEM ÉRTE VÁMOT!

Nincsenek megjegyzések: