2010. január 12., kedd

Első fejezet vége

Elég jól megy a Super Paper Mario, vége is az első fejezetnek. Különösebb nehézségek nem voltak benne. Az 1-3 sivatagos pályánál volt egy apróság, hogy az oszlopnál, ahol ki volt írva, hogy nyomd meg egyszerre az 1-es és a - gombot, azt hittem, hogy ott kell. Legalább 50× megpróbáltam, de mindig csak a controls menü jött be. Amikor azt otthagytam, és eljutottam a pálya végére, akkor jöttem rá, hogy oda szükséges az. Utána jött a kastély. Hát az se semmi, ami itt van. Bár ennek volt egy kis platform-feelingje, mégis nagyon élvezetes volt. Nagyon megdöbbentem, amikor egy gombot megnyomva gyakorlatilag egy kör alakú Thwomp-invázió tört rám. Elképzelni nem tudtam, hogy mi a teendő velük, közéjünk. Gondolom mondanom sem kell, hogy sérülést szenvedtem el, majd elmentem visszafelé, ott látok egy másik gombot. Rálépek, és egy szakadék alakul ki, az összes thwomp beleesik, rájövök, hogy ez a továbbjutás egy kulcsa. Aztán komolyabb nehézségek nélkül végigjutottam a kastélyon. A főellenség, Fracktail megölésének módján kicsit gondolkodni kellett, de nem volt nehéz rájönni, és megölni. Gyakorlatilag egyszer sem haltam meg az első fejezetben. Megkaptam a tiszta szívet, az visszakerült a helyére, ezek után jött Peach Hercegnő, akivel Koopa Troopa volt. Mint tudjuk itt most Mario és Bowser társak. Hercegnőt kellett vinni a pályán, de az ilyen teljesen fekete volt. Utána jött Mario, amint meglátja Hercegnőt, aki időközben elájul.

Viszont a Naruto miatt fő a fejem, ugyanis nem kommunikál a Wiimote-tal, és elképzelésem nincs, hogy miért nem. Pedig szinte mindent megtettem. Elemet cseréltem, újraconnecteltem, stb. de minden alkalommal csak a Home gombot tudtam megnyomni. Nem tudom, mi lehet a baj forrása, interneten sem találtam rá megoldást. Majd esetleg a Game Parkban rákérdezek, hogy ők mit tudnak.

Még kipróbáltam a Goldeneye 007 játékot N64-en. Az a rengeteg sok régi emlék. A játék ennyi év után is fantasztikus, erre tényleg csak nagyon kevesek képesek. Viszont az látszik, hogy nagyon régen játszottam FPS-esekkel. De el is akadtam egy helyen, ahol a teherautó sem tud továbbmenni. Majd hátha holnap továbbjutok.

Nincsenek megjegyzések: