2008. augusztus 21., csütörtök

A csoda keleti széllel megérkezett.

Ne értsetek félre, nem magamat nevezem csodának, de én is hazaérkeztem végre! Majd írok utazási élményeket, de most a Wind Wakerről akarok értekezni.

Írtam már korábban arról, hogy mennyire hiányzik a Wind Waker. Hát nem csoda! Ennyire még az Ocarina of Time sem tudott elvarázsolni, mint a Wind Waker, és ezt komolyan mondom. Az első pár perc valami hihetetlen volt! Újra látni Linket, ahogy felébreszti a húga, a nagymamája ráadja a ruhát, amit Link kissé skeptikus hangulatban vette magára, meg ahogy a karddal tanulunk harcolni. Meg a táj, a zene hangulata! Mint amikor először játszottam vele! Leírhatatlanul csodálatos élmény volt újra játszani ezzel a játékkal!

Mivel a példányom Limited Edition, na mondom, elkezdem harmadjára is az Ocarina of Time-ot. Csakhogy a gép az orromhoz köti, hogy nincs elegendő hely a memóriakártyán. Hát igen… 15 blokk kell a GC-s OoT-nek, és van 1. A többi meg mind kell. Úgyhogy egyenlőre nem tudok GC-n OoT-zni, kell venni memória kártyát. Remélem találok olcsón eredetit.

Nincsenek megjegyzések: