2024. július 20., szombat

Új Playstation 3 controller

Néha érdemes Békéscsabán a Tesco parkolójában lévő bolhapiacon szétnézni, mert olykor találni értéket. Mármint, persze kinek mi értékes, de akkor hadd fogalmazzak úgy, hogy egyre több olyan dolog van, amiért érdemes a fiataloknak is kijárni. Egyre több a konzolos! Az egyik ráadásul olcsón adott egy PlayStation 3 controllert (4000 Forint), úgyhogy befizettem rá.

Egy másik konzolos eladó, egyéni vállalkozóként volt jelen. Elég sok játéka volt kint, de sajnos azok a PS3 játékok, amik érdekeltek, Platinumosak voltak, úgyhogy általa nem bővült a PS3 gyűjteményem. Amikor érdeklődtem, hogy máshol is elérhető-e csak annyit mondott, hogy szombatonként Békéscsabán lesz (ez örömteli, lehetnek még nála jó játékok), vasárnaponként meg Gyulán. Eléggé nehézkesen adott ki egy névjegykártyát. Nem jó! Tessék szépem előre tenni, felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy itt vagyok, bármikor elérhető, nyugodtan keressenek! Bár a névjegykártyán csak telefonszám áll, de az E-mail cím plusz pont lenne, meg tessék jelen lenni közösségi oldalakon, és ott is hirdetni a játékokat! Én a helyébe úgy csinálnám, hogy hirdetni a játékokat közösségi oldalakon (ha a saját weboldal esetleg nem éri meg), és hirdetni szállítással, személyes átvétel a bolhapiacon. Kezdő marketinges vagyok, de kapásból itt van pár ötlet.

Az mindenképp örömteli, hogy egyre több konzolos van, remélem megmarad ez a trend. Az egyik cél, ugyanis ami miatt járok a bolhapiacra, a PlayStation kiegészítők vadászata. Hiányzik egy PS2 controller és egy memóriakártya is. Plusz milyen menő lenne egy PS4-et itt venni majd.

PlayStation 3 terén már nincs mit venni, ugyanis ezzel 4 controllerem van, plusz van távirányító is Blu-ray lejátszásra, úgyhogy teljes a PS3 gyűjtemény.

Lehet jönni hozzám PS3-mal játszani, teljes lenne a játékélmény négy fővel.

Nincsenek megjegyzések: