2022. november 4., péntek

Super Mario Maker Player's Guide

Sikerült megszerezni a Wii U-s Super Mario Maker-hez a mellékelt Player's Guide könyvet, így teljes lett a játék. A dobozt még a Game Park-tól kaptam ingyen évekkel korábban, de a játékot csak itt, Hollandiában vettem meg €6-ért, a Player's Guide meg €1,95 volt, így az egész játék €7,95 volt.

Spontán jutott eszembe, ahogy játszottam a Super Mario Maker-rel, hogy hát van ez a könyv is és ha esetleg megtalálnám... Nem számítottam rá, megvehetem, méghozzá ennyire olcsón. Nem ismertem a retronintendokopen.nl oldalt eddig, ezért mielőtt megrendeltem, utánanéztem, hogy megbízhatók-e. Úgy láttam, hogy tényleg szeretik az emberek, ezért megrendeltem. Szerdán adtam le a rendelést és csütörtök délután meg is jött. Tökéletes állapotban, semmi baja nincs. Újabb pozitív tapasztalat. El is mentettem magamnak ezt az oldalt, mert ha találok valamit olcsón, amit érdemes megrendelni, akkor megteszem.

Be is regisztráltam, már csak azért is, mert nemcsak Nintendós oldaluk van, hanem retroplaystationkopen.nl és retrosegakopen.nl is. Valamint a teljesség kedvéért van retroxboxkopen.nl is, de ebben nem vagyok érdekelt. A regisztráció meg mindegyik oldalra érvényes. Ami azért is jó, mert ha több konzolról akarnék egyszerre rendelni, akkor a szállítási költséget csak egyszer kell kifizetni.

Ahogy jobban szétnéztem, nem feltétlen a legolcsóbb, de ha találok valamit, amit innen éri meg megvenni, akkor itt rendelem meg.

Nincsenek megjegyzések: