2022. április 17., vasárnap

Ocarina of Time németül

Nagyon belelendültem a játékba, és ennek YouTube-ra történő közvetítésére. Mivel a napokban újra meglett a The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nintendo 3DS-re, és sikerrel abszolváltam egy küldetést a Super Smash Bros. Melee-ben (nevezetesen, hogy meglett az összes karakter), ezért úgy döntöttem, hogy végigjátszom a nyilvánosság előtt Nintendo 64-en az Ocarina of Time-ot.

Főleg annak örömére, hogy felfedeztem, hogy a játék nemcsak angolul, hanem németül is játszható. Így újszerű élmény lesz számomra a játék, hiszen minden feliratot németül fogok olvasni. De úgy néz ki, meg fog vele gyűlni a bajom, mert eléggé bonyolult a szöveg, nem értettem belőle olyan sokat. Az lenne az igazi, ha ki tudnám szótárazni az ismeretlen szavakat és azáltal is megtanulni, bővíteni a szókincset. De ez sajnos nem megy felvétel közben, hiszen eléggé hosszúra nyúlna a videó. Majd YouTube-ról visszanézem.

Másfelől meg tényleg időtlen játék, ugyanis 14 év után is élmény játszani vele. Nem véletlen, hogy ez a játék tett igazi Zelda rajongóvá annak idején.

Nincsenek megjegyzések: