2014. július 29., kedd

Nyereséges eladás

Nem is olyan rossz dolog eBay-en eladni dolgokat. Volt ugye az F-Zero GX, most egy másik játékot sikerült többért eladni, mint amennyiért vettem.

Ez pedig a Mario Sports Mix. Pénteken találtam a CashConverters-ben 3 fontért, na mondom ez megér annyit, hogy kipróbáljam, és akkor is, ha játszhatatlan. Kipróbáltam, de annyira nem tetszett, hogy úgy voltam vele, hogy eladom. Már a Mario Party: Island Tour után igencsak rossz véleménnyel voltam az új Mario spinoffokról, de most jutottam el oda (és azt gondolom, hogy ezzel igencsak toleránsnak számítok), hogy a Nintendo képes szemetet is kiadni a kezei közül. Semmi lélek nincs ebben a játékban, hangulat nulla, se a Mario feeling, sem az adott sportjáték hangulata nem jött át. Rettenetesen untam a játékot, ezért úgy döntöttem, hogy eladom eBay-en. És sikerült többért eladni, 5.51-ért. Örültem végül neki.

A másik, ami még kint van eBay-en, az a Metroid: Other M. Ezt még 3.50-ért vettem a CeX-ben a Wii-s Donkey Kong Country Returns-szel együtt. Érdekelt, mert annak idején nagyon hangulatosnak tartottam a trailert. De itthon kipróbáltam, és nem tetszett, hogy teljesen elüt a megszokott Metroidos hangulattól. Nem játszottam olyan sokat Metroiddal, mert nem az én stílusom, de volt egy jellegzetes hangulata, ami miatt azért lekötött, és jó érzetet adott játék közben. De ennek teljesen más a feelingje, ez is olyan, mint az F-Zero GX, hogy trendi játékot akartak csinálni belőle, csak a Metroid annyival rosszabb, hogy nem rajongok annyira érte. Ezért ezt sem kívánom megtartani. 3 fontra tettem ki ma reggel, aztán majd látjuk, hogy tudom eladni. Egy kis pénz legalább visszajön.

Elnézést, ha valaki zavar, hogy sokszor szerepel a hangulat szó és szinonimái, de azt gondolom, hogy ez adja a játék sava-borsát, ami ha hiányzik, nem fog lekötni hosszútávon.

Nincsenek megjegyzések: