2011. február 26., szombat

Tegnapi Mario Kart Wii online módozat

Tegnap 21 órára beszéltünk meg egy közös játékot az egyik mexikói lánnyal. Igazából nem is tudtam figyelni, hogy játszik, mert mindig vártam, hogy mikor jön fel egy "Lydia" nevű lány, de az már csak utólag derült ki, hogy "Mela" néven játszott! Élvezte a játékot, annak ellenére, hogy nem a legjobb - elmondása szerint - bár neki nem is annyira létszükséglete a Nintendo, mint egy pár embernek, a baráti körömből, csak szeret vele játszani.

De én már lassan az egekbe emelem a pontszámomat, ugyanis egyszer már sikerült elérni a 8500 pontot is. Ez többek között annak is köszönhető, hogy többször megtörtént az, hogy én azt láttam, hogy mindenkit ledobott, engem meg váratlanul kiír 1. helyezettnek, és azokat a pontokat valóban megkapom. Szóval így vagyok én ilyen magas pontszámon. Ez azért érdekes, mert egy pár barátom azért hagyta abba a Mario Kart Wii online módozatot, mert őket úgy dobta le a rendszer a netről, hogy egy hirtelen pillanatban eltűnt előttük a játék. Mi meg azt láttuk, hogy utolsó helyezettként x pontot vesztett. És ezen a mai napig nem segítettek különösebben, vagy pont, hogy azzal segítenek, hogy visszájára fordították, és inkább azt lássa a delikvens, hogy ledobott mindenkit, ő meg örüljön az első helyének? Ki tudja.

Egyébként ez a lány nagyon aranyos. Annyi idős, mint én, pszichológus, és ahogy beszélgettünk, azt kell mondjam róla, hogy nagyon jól lát dolgokat. Látszik, hogy érdekli őt, és szereti csinálni. Ő is Okui Masami rajongó, így ismerkedtünk meg. Mexikónak a "Baja Caliornia" részében lakik, és mondta, közel az Amerikai határhoz, és mondta, hogy néha átjár San Diegóba, és Los Angelesbe. Mondtam magamban, hogy oda én is átjárnék. ^^'

Nincsenek megjegyzések: