2010. március 27., szombat

Virtual Console kitekintő I.

Terveztem régi játékokról is írni Virtual Console keretén belül, de csak egy rövid, pár soros kitekintőt. Több játékról is fogok írni, épp csak a legfontosabb jellemzőket. Lássunk most egy párat:

Super Mario Bros.: Kell a játékról egyáltalán beszélni? Korszakalkotó, minden ízében tökéletes! Nem olyan nehéz játék, mégis rendkívül élvezetes. A zene szimbólum, a 32 pálya egyszerűen megunhatatlan! A hangulat meg leírhatatlan. Mindenkinek kötelező vétel!
Ár: 500 Wii pont

95%

Super Mario Bros. 2: Igen érdekes a játék története, hogy a bukott japán Doki Doki Panic! játékot alakították át Super Mario Bros. 2-re. A játék szerethető, bár "mássága" igencsak meglátszik a játékban. Nem biztos, hogy nem a minősége miatt bukott az eredeti játék. Jó játék, de nem érdekes többször végigjátszani.
Ár: 500 Wii pont

79%

Super Mario Bros. 3: A széria legsikeresebb része, még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült. Azokban az időkben ez volt a legtöbb önállóan eladott játék (tehát olyan játék, melyet nem adtak gép mellé) a maga 15 milliós eladásával. A térkép hatalmas ötlet volt, a pályák nagyon változatosak, és a sok új ötlet (tárgyak, kastélyok, stb.) mind hozzájárultak ahhoz, hogy szinte tökéletes Mario játék legyen!
Ár: 500 Wii pont

97%

Super Mario World: Japánban a Super Mario Bros. 3 folytatásának szánt Super Mario World játékkal debütált a Super Nintendo. Több szempontból továbbgondolt változat, Yoshi nagyon jó ötlet volt. Gomba birodalom helyett, most a Dinoszaurusz birodalmat kell megmenteni Bowser karmai közül. A játék fantasztikus, rengeteg sok lehetőség, és kellőképpen hosszú, hogy tartós szórakozást nyújtson. Alapmű Super Nintendóra!
Ár: 800 Wii pont

96%

Super Mario 64: Az első teljesen 3D-s játék a videojáték történelemben! Szinte ugyanaz az alapkoncepció, platform játék, csak most 3D-ben, jóval nagyobb ügyesség. Kicsit nehéz, de annyira fantasztikus a játék, hogy érdemes felülkerekedni a nehézségen. És míg összegyűjtjük a 120 csillagot, hatalmas játékélményben lesz részünk!
Ár: 1000 Wii pont

95%

Nincsenek megjegyzések: