2009. december 30., szerda

Metroid, és közeljövőbeni tervek.

Hát ez még belefért.

7.99 volt, úgyhogy nagyon megérte az árát, pláne, hogy úgy tudom, hogy nálunk még mindig nemigen kapni a játékot 10000 forint alatt. Szóval 2400 forint ehhez képest semmi. Tetszett a GameCube-os első rész annak ellenére, hogy ott akadtam el, hogy nem tudom, hogy kell megölni az első főellenséget, de az egész játék atmoszférája nagyon magával ragadó.

És hogy eddig mely játékokat vettem meg?

  • Naruto: Ninja Council 2 (4.99)
  • Naruto: Clash of Ninja Revolution (9.99)
  • Super Paper Mario (17.99)
  • Mario Strikers Charged Football (14.99)
  • Metroid Prime 3: Corruption (7.99)

Ez kerekítve 56 font. Aztán így szétnézve boltokban már tényleg nem akarok mást venni. Legfeljebb az Elite Beat Agents DS-re, ami 2.99.

Nagyon rendes főiskolám van, az összes diákjának karácsonyra átutaltak a számlájára 7900 forintot. Örültem is neki. ^^ A helye már megvan, 2 tervem van: Vagy megveszem Masami Okui: Dragonfly albumát, és It's my life kislemezét, vagy ebből megyek ki a téli BigN találkozóra. Ami több szempontból is speciális lesz. Egyrészt, mert a 10. lesz, másrészt ennek alkalmából a Moonlight Meido lenne a helyszín. Kelleni is fog ennyi pénz, mert tervbe van véve, hogy Wii is lesz. Csak azt olvastam, hogy ehhez külön termet kell bérelni, ami biztos, hogy nem egy olcsó mulatság egész napra, majd még utánajárok. Mert online játszunk, az végülis jó, de az offline játék az igazi! Meg itt van a New Super Mario Bros. Wii, ami minimum megkövetel egy Wiis találkozót. Meg szeretném, ha ez lenne a legjobb. Az időpont még nincs tisztázva.

Nincsenek megjegyzések: