2009. december 26., szombat

Mario játékok özöne

December 26-a Angliában már nem nagy ünnep. A boltok nagyrésze kinyit, kezdődnek nagy karácsony utáni leárazások. Ezt a napot Angliában Boxing Daynek hívják. Pontosan nem tudom milyen szokás kötődik ehhez a naphoz, csak hallottam olyat, hogy évszázadokkal ezelőtt ezen a napon a gazdagok egy dobozba csomagolták a ruháikat, és odaadták a szegényeknek, állítólag innen ered a Boxing Day elnevezés. Logikusnak tartom ezt, úgyhogy én is ezt vallom.

Én különösebben nem tapasztaltam sokat a nagy karácsonyi leárazásokból, mert én olyan játékokat vettem, melyek nem voltak leárazva. De elég sok játéknak levitték az árát, tényleg jelentősen, de természetesen az igazán nagy durranások megmaradtak eredeti árukon. Ami újabb játék, és olcsóbb, az a téli Mario és Sonic olimpiai játékok. Én ezeket vettem:

A Super Paper Mario 18 font volt (kerekítsünk) a Mario Strikers Charged Football pedig 15 font. Még csak a Super Paper Mariót volt alkalmam kipróbálni, hát az valami eszméletlen játék. Annyira bírom a megoldásokat benne, ez a 2D-3D közötti váltás, nagyon sok okos ötlet kivitelezése fantasztikus. A Mario focit még nem volt alkalmam kipróbálni, talán most, nemsokára.

Úgyhogy nagyrészt ennyi volt a vásárlásom. A New Super Mario Bros. Wiit meg a Zelda Spirit Trackst most kihagyom. Azokkal úgy vagyok, hogy ráér jövőre is. Ezeket tartottam a legfontosabbaknak. A többi egyenlőre ráér. Ezek amúgy is nagyon drágák, én meg nem vagyok az a fajta, akit az újdonság erejével meg lehet hatni. Majd látjuk még, hátha befigyel 1-2 apróság.

Nincsenek megjegyzések: