2017. június 25., vasárnap

Csonka vasárnapi verseny

A ma esti vasárnapi veteránok versenyen kevesen vettek részt, és igazság szerint most nem is nagyon voltam hangulatban. De emiatt semmiképp nem hagytam volna ki. Itt is az eredmény.

Éreztem egyébként, hogy az a pénteki 86 pontos eredmény magasan a realitás fölött volt, ez talán jobban reprezentálja a tudásomat. Szinte minden egyes versenyben azzal szembesülök, hogy nemcsak azzal van a baj, hogy többiek nagyon jók, hanem, hogy a hibáimat nem tudom kiküszöbölni. A legbosszantóbb az, amikor falnak ütközök, és úgy lelassulok, hogy nagyon nehezen nyerem vissza utána a végsebességemet. Ezért is preferálom a könnyű karaktert, Pipe Maze kocsit, roller kerékkel, mert ezeket a hibákat könnyebb kiküszöbölni a jó gyorsulás miatt. Az irányítás sem utolsó dolog. Valószínűleg a kocsiválasztás is rossz volt, mert néha azt láttam, hogy túl nagy ívben vette be a kanyart. Mi is a kocsim? Fű, nem jut eszembe az összeállítás. Volt a Badwagon kocsi, de a kerék... Abban változtattam, hogy elképzelhető, hogy az a baj forrása, mert ugyanezzel a kocsivel nagyokat mentem pénteken és a hétvégi "magánversenyeken". Megvan! *kipuskázta* Slim kerék volt.

Amúgy nem ug versenyzett túlságosan a tudása alatt, hanem csak az utolsó 40 percre jött fel, az egész játék igazán Móki és Cava_HUN háziverseny volt, el is gondolkodtam, hogy nem unják ott nagyon az elején? Zolee is elment időközben, úgyhogy elég kevesen voltunk. Azon mosolyogtam magamban egyébként, amikor ug az első vagy a második játék után azzal jött be, hogy "I'll get you next time!" Ezt az első helyezettnek üzente, de egyrészt mondtam magamban, hogy először ENGEM kell elkapnod, utána lehet feljebb menni. Ez mint látható, sikerült. Másrészt azért tűnt kívülről viccesnek, mert ezzel jött fel a Földgömbre, és ez tisztára olyan feelinget adott, mintha berontana egy szobába, és teljesen önkívületi állapotban mondaná, hogy "I'll get you next time!" Nem is tudom már melyik volt az a pálya a verseny elején, ahol két körön át voltam 1. helyen, de akkor már tényleg elhittem, hogy megnyerhetem, de hát az még nem telik ki tőlem. Meg később is volt egy pár másodpercem az élen, de az már tényleg tiszavirág-életű volt. Mást így hirtelen nem tudok mondani, ez most tényleg nem volt olyan jó verseny, elszáguldoztunk, de nagyjából most ennyi. Jobb versenyt jövő péntekre. Amúgy sötétkék Yoshival mentem most. A feketét leszámítva már mindegyikkel versenyeztem.

Nincsenek megjegyzések: