2012. november 29., csütörtök

Pilotwings Resort

Jónéhány 3DS játék akciós az Árkád Media Markt-ban, többek között a Pilotwings Resort. Mindig is érdekelt a játék, de 3.000 forintért úgy döntöttem, hogy megveszem. Most minden gamer szerelmem ezé a játéké, fantasztikus a hangulata, a zene egyszerűen csodás! A játék lényege egyébként az, hogy a különböző körberepüljük a szigetet, különböző küldetéseket teljesítve. Illetve repülhetünk szabadon is, ekkor "i" betűs köröket kell összegyűjteni, amikor a Wuhu Island különböző helyszínein vannak. Olvashatunk különböző információkat az adott helyszínről. Kellemes érzés, bejárni a tájat is, tényleg annyira magával ragad a hangulata, mintha a valóságban is ott lennénk. Háromféle légi járművünk van: Repülő, valami sugárhajtású gépezet, és sárkányrepülő. Úgyhogy most erre váltottam háttérképet:

Megjelent hivatalosan is az OST CD, bár kereskedelmi forgalomban nem kapható, a japán Club Nintendóban lehetett megvásárolni. Meg kitették letöltésre, majd ide is kiteszem. A játékot meg érdemes keresni, még 2-3 darab van belőle. Még a Street Fighter 3D-t néztem ki magamnak.

És, holnap Wii U megjelenés. Viszont a Media Markt-ban már ma ki volt állítva. Csak így dobozával, nem volt kicsomagolva egy sem. Viszont ma 23 órakor Wii U próba lesz a Console Corner-ben. Gondolkodok azon, hogy elmenjek-e, de akkor meg holnap leszek fáradt, akkor is lesz tennivaló.

Nincsenek megjegyzések: